Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Marmaris ilçesi Yalancıboğaz mevkiinde yasadışı yollar ile yurtdışına çıkmaya çalışan 10 düzensiz göçmen polisin dikkati sayesinde yakalandı.

        Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Marmaris KOM ve Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları saha çalışmalarında, gece 04.30 sularında, Marmaris Yalancıboğaz mevkiinde şüphelendikleri bir ticari aracı durdurduklarında 5 kişilik araçta 10 düzensiz göçmen ve araç şoförü Y.T ‘yi yakaladı. Polisler durdukları araçta yaptıkları kontrolde araç içindeki düzensiz göçmenlerin sırt çantalarında 8 adet can simidi, 2 adet hava pompası ve can yelekleri bularak muhafaza altına aldılar. 10 düzensiz göçmeni aracı ile taşıyan şoför Y.T gözaltına alınarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Düzensiz göçmenler evrak işlemlerinin ardından il göç idaresi başkanlığına gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa