Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Dalaman ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1 kişi de tutuklandı.

        Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye göre, hakkında Ortaca ile Dalaman ilçelerinde uyuşturucu tedarikçisi olduğu yönünde bilgi edinilen T.T. isimli şahıs narkotik ekipleri tarafından takibe alındı. Şüpheli şahsın İzmir ilinden yüklü miktarda uyuşturucu getireceği yönünde aldıkları istihbaratı değerlendiren ekipler operasyon için düğmeye bastı. Şüpheli T.T.'nin aracı Ortaca ilçe girişinde durdurulurken, araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan ve metamfetamin olarak tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Öte yandan şahsın evinde yapılan aramada ise uyuşturucu madde ticareti için yetiştirildiği değerlendirilen çok sayıdaki kenevir bitkisine de el konuldu. Gözaltına alınan T.T. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkartılan T.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa