Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk Satdyumunda coşkuyla kutlandı.

        19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Cumhuriyet Meydanı'nda Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasını ardından meydandan Atatürk Stadyumu'na Ata'ya Saygı Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirildi.

        Stadyumda yapılan kutlamalarda ilk olarak Gençlik Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun mesajı okundu, ardından Muğla Gençlik Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, günün anlam ve önemine yönelik konuşma yaptı.

        Programda, gönüllü gençler tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi, Gençliğin Ata’ya Cevabı ve şiirler okundu. Boks, Kick Boks ve halk oyunları gösterileri sonrası kutlama programı Güreş Eğitim Merkezi sporcuları tarafından final gösterisi ise sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa