Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Marmaris ilçesinde 9 yıldır her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 105 Sokak’ı bayraklar, Atatürk posterleriyle donatan terzi Salih Yazgan, bu kez de ikamet ettiği kırsal mahalle Selimiye’yi bayram yerine çevirdi.

        Marmarisli çocukların ‘23 Nisan dedesi’ olarak gördüğü Salih Yazgan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi turistik mahalleyi yüzlerce Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle donattı.

        Emekli olduğu günden bu yana maaşı ile Türk bayrakları alan Terzi Salih Yazgan, "Mahalleli ve tatilcilerle birlikte 19 Mayıs’ı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz, bunun için bir program oluşturduk. Teknelerin de denizde yapacakları gösteriyle coşkuya katkı verecek, Allah sağlık verdikçe her 23 Nisan’da 105. Sokağı, diğer ulusal bayramlarımız öncesi de Selimiye’yi Bayram yerine çevirmeye kararlıyım. Amacım, ortak değerlerimizin önemini vurgulamak, özellikle çocuklar ile gençlere, vatan, Bayrak ve Atatürk sevgisi aşılamak” dedi.

        Marmaris’in turistik mahallelerinden Selimiye’de Salih Yazgan öncülüğünde hazırlanan 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde, şarkılar, marşlar eşliğinde denizde ve karada kortej geçişi yapılacağı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa