Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Mayıs’ta düzenlenecek olan, hem yarış hem tatil konseptli Türkiye’nin ilk bisiklet yarışı olma özelliğini taşıyan Uluslararası Santini Queens Of The Aegean Boostrace için geri sayım başladı.

        Marmaris’ten start alıp Akyaka’da tamamlanacak bisiklet yarışı Santini Queens Of The Aegean Boostrace için geri sayım başladı. 29 Mayıs’ta düzenlenecek yarış için şu ana kadar 250’den fazla başvuru yapıldı. Yarış 80 km ve 145 km olmak üzere iki rotadan oluşuyor.

        Türkiye’de ilk kez Boost Sport tarafından gerçekleştirilecek olan Santini Queens Of The Aegean Boostrace Marmaris merkezden başlayıp, Marmaris’in tırmanışlarında devam edip Gökova üzerinden Akyaka’da sona erecek. İki parkur olan yarışta sporcular 80 km’lik kısa veya 145 km’lik uzun parkuru tamamlayacaklar. Kısa parkura katılanlar 80 km'lik kısa parkurun sadece 8,5 km’si olan Kıran Tırmanışı etabında yarışacaklar. Uzun parkura katılanlar ise önce 10 km’lik Sarnıç ve 8,5 km’lik Kıran tırmanışında yarışacak. Parkurun diğer kısımlarında ise yarışmacılar Marmaris'in tadını çıkararak sürüşe devam edebilecek. Kraliçe etaplarının bitiş çizgisinin hemen ardından ise Boostzone yiyecek, içecek, dinlenme hizmetleri ve eğlenceler katılımcıları bekleyecek.

        Santini Queens of The Aegean, Kültür Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı TGA, Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleşecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa