Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/ BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA´nın Bodrum ilçesine, sezonun 10´uncu kruvaziyeri `Mein Schiff Herz´ 1270 yolcu getirdi.

        Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum´a lüks yat ve kruvaziyer hareketliliği devam ediyor. Sezonun 10´uncu yolcu gemisi olan Malta bayraklı 263 metre uzunluğundaki `Mein Schiff Herz´ saat 18.30 sıralarında Yunanistan´ın Iraklion Liman´ından hareket ederek Kumbahçe Gemi Yanaşma İskelesi'ne demir attı. Gemide ağırlıklı olarak Alman uyruklu olmak üzere 1270 yolcu ve 651 personelin bulunduğu öğrenildi. Kente gelen yabancı turistler, tarihi noktaları gezerken, işlek cadde ve sokaklarda vakit geçirdi. Yolcu gemisinin, yarın akşam saatlerinde Mykanos´a gitmek üzere hareket edeceği öğrenildi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum FIRAT AKAY

        2022-05-14 23:22:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa