Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas Ören Mahallesinde üretici Salih Kuray’ın tarlasında Yem Bitkileri Projesi çerçevesinde yetiştirilen lenox hasadı yapıldı.

        Proje çerçevesinde Muğla geneli toplam 6 bin 850 dekar alana ekilen 39 ton yem bitkisi tohumu dağıtılmış, bunun 6 bin 850 kg tohum dağıtımı Milas İlçesinde yapılarak, Bin 850 dekar alan ekildiği açıklandı.

        Tarla günüde konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, “Yöre hayvancılığına destek olması hedeflediğimiz projemizle kuraklığa dayanıklı çeşitleri ve bölgemize uygun yüksek katma değerli ürünlerin yaygınlaştırılmasını amaçladık. Kuraklığa dayanıklı hayvancılıkta yüksek kaliteli yem olan lenox aynı zamanda sarı çiçekleriyle arılar için polen ve nektar kaynağı” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa