Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Milas ilçesinde 10 16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde, kortej yürüyüşü ile birlikte bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

        Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Menteş Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından organize edilen etkinlik Atapark Meydanı’nda kortej yürüyüşü ile başladı. Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin yanı sıra Milas İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ile birlikte öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleşen yürüyüş Milas Halk Eğitim Merkezi’nde son buldu.

        Etkinliğin ikinci bölümü Milas Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşımızın seslendirilmesinin ardından Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal günün önem ve anlamını belirten bir konuşma yaptı.

        Konuşmaların ardından Menteş Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından hazırlanan ve okullarda uygulanan empati projesinin uygulama süreci ve sonuçlarının yer aldığı sunum özel eğitim öğretmeni Samet Karakuş tarafından yapıldı. Daha sonra ise öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde hazırladığı dans ve müzik gösterilerinin sunumu yapıldı. Öğrencilerin performansı izleyenler tarafından yoğun alkış aldı.

        Farkındalık programı Menteş Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğretmeni Ömer Hattapoğlu’nun okulu için yazdığı ve geçen yıl vefat eden beden eğitimi öğretmeni Mustafa Adıgüzel’in hatırasına atıfta bulunulan Kanatsız Güvercinler adlı şarkının etkinliğe katılan protokol ile öğrenciler tarafından seslendirilmesiyle son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa