Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde çiftçiler narenciye bahçelerinin bakım çalışmalarını sürdürüyor.

        Narenciye deposu olarak bilinen ve meyve üretiminde üst sıralarda yer alan Köyceğiz'de narenciye üreticileri kaliteli ürün alabilmek için meyve bahçelerinin bakımını aksatmadan sürdürüyor. Havaların ısınması ile birlikte meyve bahçelerinde üreticiler mantari hastalıklara karşı koruyucu ilaçlama ve yabancı ot mücadelesi ile toprağın havalandırılması amacıyla traktörle sürme, budama ve gübreleme işleri için yoğun mesai harcıyor.

        Narenciye üreticisi Ahmet Kaya; “Toprağı havalandırmak için sürme yaparız ki havalanan toprak oksijen ve suyu kolayca iletebilsin ve ağacın köklerine besin rahatça taşınabilsin. Toprağı sürerek yabani otlarla da mücadele etmiş oluyoruz. Narenciyenin bakımı zor ve pahalı fakat biz üreticiler emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Her sene fiyatların önümüzdeki yıl daha iyi olacağını umarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa