Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Marmaris ilçesi barlar sokağının en büyük gece kulübü olan Areena Club'de sahne alan Hande Ünsal, sevilen ve popüler şarkılarını seslendirdi.

        Club Areena da yaz konserlerinin bayram boyunca ve bayram sonunda da devam edeceği bilgisi veren Kamil Issı, konser öncesi "Bu gece yaz konserlerimize başladık, bugün Hande Ünsal, sonra ise Sefo gelecek, sonraki günler de yine sürpriz isimler sahne almaya devam edecekler. Club Areena olarak Marmaris’i tanıtmaya, Marmaris’e gelenleri eğlendirmeye devam edeceğiz" diyerek iyi bayramlar dileklerinde bulundu.

        7 kişilik ekibi ile gelen ve sahne şovları ile göz dolduran Hande Ünsal, gece 23.15 te sahneye çıktı, 00.00'da müzik kısıtlamalarından dolayı ses kesilince şovunun sonunda "Bir duam var umarım bu geceden sonra müzik saatlerindeki kısıtlamalar kalkar" diyerek kendisini dinlemeye gelenlere veda ederek sahneden indi.

        Marmaris’in en sevilen açık hava diskosu Club Areena’da bayramın birinci günü ‘Bilmem mi’ şarkısı ile ünlenen sevilen rap müzik şarkıcısı Sefo sahne alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa