Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar buluşmalarının sonuncusu Ortakent’te yapıldı.

        Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, Ramazan ayı boyunca Çırkan Mahallesi, İslamhaneleri Mahallesi, PeksimetDereköy Mahallesi, Akçaalan Mahallesi, Yakaköy Mahallesi, Yalıkavak Mahallesi, Mumcular Mahallesi, Cevat Şakir Mahallesi, Bodrum Merkez, Turgutreis Mahallesi ve Gündoğan Mahallesi'nde düzenlediği iftar programları sonuncusu Müsgebi (Ortakent) Mahallesi'nde yapıldı.

        Ortakent Pazar Yerinde gerçekleşen iftara Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yanında CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, Ortakent Yahşi Yalılarını Geliştirme Güzelleştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Öncel Erkal ile yönetimi, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

        Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı programlarda Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, vatandaşlarla iftar yaparak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etme imkânı buldu. Başkan Aras, yemek dağıtım istasyonlarında da vatandaşa yemek servisi yaptı.

        Vatandaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleşen iftar programlarında yaptığı konuşmalarda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Aras, iki yıldır pandemi sebebiyle gerçekleşemeyen iftar programlarının bu yıl itibariyle yeniden başlamasından mutluluk duyduğunu, davetlerine icabet eden tüm vatandaşlara şükranlarını sunduğunu belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa