Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde her hafta Pazartesi günü kurulan Pazar Ramazan Bayramı’nın Pazartesi gününe denk gelmesi nedeniyle Arefe gününe alındı.

        Pazartesi günleri kurulan pazarda mahallelerdeki vatandaşların, çevre ilçelerden gelen vatandaşların ve turistlerin katılımıyla yoğunluk yaşanıyor. Pazarda üreticiler kendi yetiştirdiklerini ürünlerinin satışını yapıyor. Pazarda doğal ürünleri ve Ege otları da yer alıyor. Her hafta Pazartesi günleri yoğunluk yaşanan pazar bu haftaya mahsus olmak üzere bir gün öne alındı. Pazarın kuruluş gününün Ramazan Bayramı'nın ilk gününe denk geldiği için bu haftalık pazarı bir gün önceye aldıklarını ifade eden Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, "Bilindiği gibi Ramazan Bayramı Pazartesi gününe denk geldi. Köyceğiz’de her hafta Pazartesi günü kurulan sebze meyve pazarı bayram nedeniyle kurulamayacak. Halkımızın temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için pazar gününü bir defaya mahsus olmak üzere Arefe gününe aldık" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa