Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Bayramınız Kemerli Olsun' kampanyası dolayısıyla başlatılan denetimlere katıldı.

        İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğine dikkat çekmek ve bayram tatilinde trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla başlatılan ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ kampanyası çerçevesinde denetimler ülke genelinde sürüyor. Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte Köyceğiz ilçesindeki denetimlere katıldı. Köyceğiz Döğüşbelen uygulama noktasında yapılan denetimlerde 'Bayramınız Kemerli Olsun' sloganı çerçevesinde bilgilendirmeler yapılarak vatandaşların bayramları kutlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa