Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan Bayramı’nı Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirmek isteyen tatilciler, ilçede uzun araç kuyrukları oluşturdu. Kuyruğun kimi noktalarda 4 kilometreye yaklaştığı görüldü.

        Ramazan Bayramı’ndan önceki son mesai gününde Bodrum’a gelen yerli turistler, ilçede trafik yoğunluğu oluşturdu. Bodrum’un Emin Anter Bulvarı, Kıbrıs Şehitler Caddesi ve Konacık Atatürk Bulvarı’nda uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik yoğunluğu nedeniyle bazı noktalarda 4 kilometreye yaklaşan araç kuyruğunun olduğu, Konacık Atatürk Bulvarı, Yeni Hastane Kavşağı’nda başlayan araç kuyruğunun Konacık Kavşağı’na kadar yaklaştığı görüldü. Kimi sürücülerin ise kural ihlali yaparak emniyet şeridi ve kaldırımdan ilerledikleri gözlemlendi.

        Bodrum’da yaşayan bazı vatandaşların ise tatillerini ilçe dışında geçirmek istemesi, gidiş istikametinde de araç yoğunluğu oluşturdu.

        Sefer sayısı 2 katına çıktı

        Bu arada, MilasBodrum Havalimanı’nda bayram trafiğini karşılamak üzere tüm hazırlıklar tamamlanırken, sefer sayılarının 2 katına çıkarıldığı öğrenildi. 29 Nisan8 Mayıs tarihleri arasında iç hatlarda günlük 24 olan sefer sayısının 50’ye çıkarıldığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa