Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi’nde hayvan foseptik çukurunda oluşan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden İlkay Altındal ve Tuncay Altındal kardeşler ile Taner Karaçin ve Kenan Can gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Olay, 27 Nisan Çarşamba günü akşam saatlerinde Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi Pürem Sokak üzerinde bulunan çiftlikte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ikisi kardeş 4 kişi üzeri beton dökülen foseptik çukuruna kalıpları sökmek için girdi. Bir süre sonra kendilerinden haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, 112 ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından üzeri beton dökülen hayvan foseptiğinin yaklaşık 50 santim genişliğindeki girişinden maske takılarak içeri girildi. Çukurdan İlkay Altındal, Tuncay Altındal, Taner Karaçin ve Kenan Can baygın vaziyette çıkarıldı. Ambulans ile İlkay Altındal, Kenan Can, Taner Karaçin kaldırıldıkları Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Tuncay Altındal da özel hastanede yaşamını yitirdi.

        Olay sonrası jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu. Savcılık görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

        Vefat eden ikisi kardeş 4 kişi Kafaca Mahalle mezarlığında öğle namazı sonrası sevenlerinin gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa