Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris Belediyesi’nin gençlerin basket oynamaları için yaptığı basket sahasının tel örgüleri tahrip edildi. Belediye yetkilileri bu tür olaylara karşı vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

        Zaman zaman zarar verilen kent mobilyası, heykel, spor aletleri gibi kamunun ortak mallarına bir yenisi daha eklendi. Kemeraltı Mahallesi 90. Sokak’ta yer alan basket sahasının tel örgüleri ikinci kez tahrip edildi. Daha önce de zarar verilen telleri tamir eden Marmaris Belediyesi ekipleri, tekrar aynı manzarayla karşılaştı. Tahribatın tek noktadan değil sahanın tüm çevresinde olduğu gözlenirken belediye yetkilileri, “Belediye olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmak için uğraşıyoruz. Vatandaşlarımızdan kamu mallarına karşı hassas davranmalarını, bu gibi olayları bizlere bildirmelerini istiyoruz” diyerek vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulundu. Parkta oluşan zararı tespit eden Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, tamir, bakım ve yenileme çalışmasına başladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa