Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/BODRUM(Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, tarihi sarnıç büyük bir gürültüyle çöktü. Belediye ekiplerince bölge şeritle kapatılırken, çevre güvenliği alındı.

        Ortakent Mahallesi Düzalan Caddesi mevkiinde bulunan tarihi sarnıç henüz belirlenemeyen nedenden dolayı büyük bir gürültüyle çöktü. Bölgedeki vatandaşlar panikle sokağa çıktı. İhbar üzerine bölgeye zabıta ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerce sarnıcın bulunduğu bölge şeritle kapatılırken çevre güvenliği alındı. Çökmenin etkisiyle bir evin bahçesi sarnıcın duvar parçalarıyla doldu. Belediye ekiplerince sarnıcın çökmesiyle ilgili inceleme başlatıldı. Yarımada genelinde yaklaşık 500 su sarnıcının olduğu belirtildi. Yıkılan sarnıcın ise 100 yıllık olduğu kaydedildi.

        'DEPREM OLDU SANDIK'

        Çevre sakinlerinden motosiklet tamircisi Hüseyin Ürgen, "Burada çalışırken bir anda öyle bir ses geldi ki, kendimiz bile şaşırdık deprem oldu sandık. Bir an da kendimizi yere attık, sonra bu bölgeye geldik ve sarnıcın çöktüğünü gördük. Hatta göçmeler ara sıra devam ediyor. Buranın koruma altına alınması gerekiyor çünkü tarihi yapılardan bir tanesiydi. Böyle olmasına çok üzüldük" dedi.DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2022-01-19 13:47:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa