Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Bodrum ilçesinde açılan antika pazarında satışa çıkarılan tarihi ürünler büyük ilgi gördü.

        Bodrum’da açılan 2’nci el antika pazarı ilgi odağı olmaya başladı. İlki Bitez Mahallesi'ndeki bir restoranda açılan pazar kapsamında her perşembe antika eşyalar sergilenecek. Biblolardan grafologlara, antika ev eşyalarından kıyafetlere kadar birçok ürünün satışa çıkarıldığı pazar, şimdiden ilgi odağı olmaya başladı.

        Bodrum Antikacılar Derneği Başkanı Sertaç Ay, her perşembe açık olacak olan pazarda tarihe yolculuk yapıldığını belirterek, “Burada tarihe yolculuk var. Tarihe dokunmak isteyenler buraya geliyor. Bu pazarda aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Bodrum Antikacılar Derneği'nin organizasyonuyla yaptık. Buna benzer bir pazar açılmıştı Bodrum Antika Pazarı diye. Kısa sürede kapattılar orayı. Neden kapattılar bilinmiyor. Esnaflar bu durumdan mağdur olduğu için bize geldiler. Herkesin elinde birikmiş ürünler var ve malzemelerini satmak istiyorlar. Biz de onları kırmadık, böyle bir pazar açtık. Bugün ilk günümüz, her perşembe Bitez Mahallesi'nde Defne restoranda olacak. Bugün 50 tezgah açtık. Bu sayının her geçen gün artacağını düşünüyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa