Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Vali Vekili Ali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu öğrencilerin yoğun olduğu Menteşe Kötekli Mahallesi ve Ula’nın Sakin Kent unvanlı Akyaka Mahallesinde denetim yaptı.

        Muğla protokolü Menteşe’deki Aydın giriş noktasındaki uygulama noktasında görev yapan emniyet personelinin de yeni yılını kutladı.

        Vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içinde girmelerinin sağlanması amacıyla Emniyet ve Jandarma ekipleri eğlence mekanlarında gerçekleştirdikleri denetimlerde işletme sahiplerinden gelen müşterilerin Covid19 tedbirlerini uymaları konusunda uyarıda bulunurken, canlı müzik yapan işletmeleri müzik yayınlarının belirlenen saatte kesilmesi konusunda dikkat etmelerini istediler.

        Ula’nın Sakin Kent unvanlı Akyaka Mahallesinde de yeni yıl programı yapan işletmeleri denetleyen İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’na Akyaka’daki bir otel işletme sahibi çiçekle karşıladı. Vatandaşların yeni yılını kutlayan İl Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü vatandaşların yeni yılı huzur ve güven içinde karşılamaları için Muğla genelinde gece boyunca ekiplerin denetimlerini devam edeceğini açıkladılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa