Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Datça ilçesinde Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı.

        Datça İlçe Devlet Hastanesi’nde yangın ve arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Senaryo gereği hastanenin kazan dairesinde yangın meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis, itfaiye, AFAD ve Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi (MAGAME) ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bu sırada yangın nedeniyle yaralanan ve hastanede mahsur kalan vatandaşlar kurtarma ekipleri tarafından kurtarılarak, güvenli bölgeye götürüldü. Gerçeğini aratmayan tatbikata hastane personelleri de eşlik etti.

        Gerçekleştirilen tatbikat ile açıklamalarda bulunan MAGAME sorumlusu Barış Muştu, “Gerçeği aratmayan tatbikat yaptık. Buna her zaman hazır olmalıyız. Bugün de bunun gerçek senaryosunu uyguladık. Tatbikata katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa