Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2021 yılında Menteşe Belediyesi tarafından 695 çiftin nikah işlemi gerçekleştirildi. Konakaltı Kültür Merkezi nikâh salonu başta olmak üzere ilçe genelindeki çeşitli salon ve mekânlarda gerçekleştirilen nikâh işlemleri 695 çift dünya evine girdi.

        Belediyeye müracaat eden çiftlerin istekleri üzerine birçok vatandaşın nikâhlarını kendisi kıyan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “Menteşe Belediyesi nikâh memurluğu tarafından her yıl yüzlerce çiftin nikâhını kıyıyor, mutluluklarına ortak oluyoruz. Yeni evlenecek çiftlerin istekleri doğrultusunda zaman zaman ben de nikâh kıyıyorum. Menteşe Belediyesi olarak 2021 yılında 695 çiftimizin nikâhlarını kıymışız. Evlenerek yuva kuran ve bu kutsal birlikteliğe imza atan bütün çiftlerimize bir ömür boyu mutluklar diliyorum. Unutmasınlar ki Menteşe Belediyesi olarak sadece iyi günde değil her zaman yanlarındayız”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa