Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ‘Rektör Öğrenci Buluşması’ kapsamında Üniversite Atatürk Kültür Merkezi B salonunda öğrenciler ile bir araya geldi.

        Rektör Yardımcıları ve Daire Başkanları başkanlarının oda hazır bulunduğu buluşmada, öğrencilerin sorunlarını, önerilerini, düşüncelerini ve taleplerini iletti. 3 saat süren RektörÖğrenci buluşması öncesi konuşan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “Türkiye’nin en güzel coğrafyasında eğitim alıyorsunuz. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ülkemizin en güzel coğrafyasında yer almasının yanında, bilime, spora, sosyal aktivitelere ve sanatsal olaylara önem veren bir üniversite. Akademik ve İdari yönetimin öğrenciler ile buluşmasını önemsiyorum. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz ‘Rektör Öğrenci buluşması’ toplantılarını kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sizlerin yaşadıkları sorunlar, sıkıntılar, önerilerini ve talepleriniz bizim için ve sizlerin iyi bir eğitim almanız açısından önemli. Bu buluşmaları daha mikro alanda, Fakülte ve Yüksekokul yöneticileri seviyelerine düşürmek istiyoruz. Bu toplantılarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

        Üniversite öğrencileri kampüs alanında, dersliklerde, öğrenci toplulukları faaliyetlerinde, yemek fiyatları ve ulaşım konularında yaşadıkları sıkıntıları gündeme getirirken, proje üretme onuşunda da taleplerde bulundular. Öğrenciler Üniversite yerleşkesinin bulunduğu Kötekli Mahallesinde yaşanan olumsuzluklar konusunda da yetkililerin çözüm üretmesi gerektiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa