Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor Belediye Derincespor ile Pazar günü oynayacağı Belediye Derincesporla oynayacağı karşılaşma öncesi okullarda öğrenci buluşmaları ile moral motivasyon depoladı.

        Lacivert beyazlı takım teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde sürdürürken antrenmanlar dışında da bazı futbolcularla ilçedeki liselerde öğrenci buluşmaları gerçekleştiriyor. Fethiyespor ve ilçe milli eğitim müdürlüğü işbirliği ile okul ziyaretlerinin ikincisi Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve teknik Anadolu lisesine yapıldı. Teknik direktör Selahaddin Dinçel beraberinde Nurettin Çakır, BurakBaşkaya, OnurÖztonga, Berkin Taşkın ve kaleci Halil Kaşlı öğrencilerle bir araya geldi. Fethiye Mustafa Kemal Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel ve beraberindekileri tezahüratlarla karşılarken büyük bir sevgi gösterisinde de bulundu. Dinçel ve futbolcular öğrencilerle Fethiyespor sohbeti gerçekleştirirken soruları da cevaplandırdı. Öğrenciler Fethiyesporun bu sezon şampiyon olacaklarına inandıklarını takıma güvendiklerini ve okulda gösterdikleri ilgiyi Belediye Derincespor maçında da göstereceklerini söyledi. Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel öğrencilerin bu coşkusunun Pazar günü tribünlerde yer alarak devam ettirmelerini istedi.

        Teknik direktör Dinçel sezon sonunda şampiyonluğu Fethiye’ye getireceklerine inandığını ifade ederek “Sezon sonunda tüm Fethiye inanıyorum ki Beşkaza meydanında bütünleşecek ve şampiyonluk kutlamaları yapacak. Ligde şu an için sadece avantajlıyız. Henüz hiç bir şey bitmiş değil. Matematiksel olarak hiçbir şey garantilemedikten sonra gevşemek yok, rahatlık yok. Biz maç maç hafta hafta giderek şampiyonluk kupasına ulaşacağız. Tabi ki siz öğrenciler tribünlerde 12.adam olarak taraftarlarımızla birlikte desteklerseniz sonuca rahatlıkla ulaşacağız. Her maça ayrı ayrı konsantre oluyoruz dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa