Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY / BODRUM (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, demir bahçe kapılarını çalan 2 şüpheli İzmir'de yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Bodrum'da, 4 Aralık'ta kuvvetli sağanak yağmur nedeniyle Yokuşbaşı ve Umurca Mahallesi'nde elektrik kesintileri meydana geldi. İddiaya göre İzmir'den bir kamyonetle Bodrum'a gelen M.C.C. ve D.A., bu durumu fırsat bilip, Yokuşbaşı ve Umurca Mahallerindeki 15 bahçenin kapılarını sökerek çaldı. Mağdur vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Şikayetler üzerine harekete geçen polis, şüphelilerin plakasız bir kamyonetle geldiğini ve kapıları çaldıktan sonra İzmir yönüne gittiklerini belirledi. Bunun üzerine durum İzmir polisine bildirildi. Muğla ve İzmir polisi, ortak çalışma sonucunda 2 şüpheliyi, hurdacıya sattıkları demir bahçe kapılarıyla yakalayıp, gözaltına aldı. Hırsızlıktan sabıkalı oldukları belirlenen şüpheliler M.C.C. ve D.A., Bodrum'a getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2021-12-06 19:34:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa