Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, saatteki hızı 40 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgar nedeniyle vatandaşlar yolda yürümekte güçlük çekti, günübirlik bir gezi teknesi sürüklenerek karaya oturdu.

        Marmaris'te, saat 10.30 sıralarında etkili olan rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Hızı saatte 40 kilometreyi bulan kuvvetli rüzgar nedeniyle Sahil Güvenlik ekipleri telsizle kaptanları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yat Limanı, Kordon Caddesi ve Uzunyalı mevkisinde kapalı iş yerlerinin önlerindeki saksı, masa ve sandalyeler rüzgar nedeniyle devrildi. Vatandaşlar yolda yürümekte güçlük çekti. Sahil şeridindeki binaların çatılarındaki uydu antenleri ve kiremitler yola uçtu.

        Yat Limanı'ndan İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan 11 kilometrelik sahil şeridinde, bazı mobese kameraları kırıldı, kabloları koptu. 4 metreyi bulan dalgalar nedeniyle Yat Limanı yürüyüş yolu suyla doldu. Oteller bölgesi olarak bilinen Uzunyalı mevkisinde, 35 metrelik 'Demir' isimli ahşap, günübirlik tur teknesi, sürüklenip karaya oturdu. Marmaris-Turunç ve Marmaris-Datça karayoluna düşen küçük kaya parçaları, ekipler tarafından temizlendi. Kuvvetli rüzgar, saat 12.00 sıralarında, etkisini yitirip yerini yağmura bıraktı. Belediye ekipleri, rüzgar ve yağmurun ardından sahil şeridinde temizlik çalışması başlattı.DHA-Genel Türkiye-Muğla / Marmaris Ali GÜNDOĞAN

        2021-11-27 15:22:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa