Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2’ncisi düzenlenen ‘PandemiCovid19’ temalı Uluslararası Karikatür Yarışmasının kazananlarına ödülleri veriliyor.

        Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde 12 Kasım saat 11.00’de düzenlenecek olan ve pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek ödül törenine, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün yanı sıra birçok sanatseverin de katılması bekleniyor.

        Yurtdışından en fazla başvuru İran’dan

        58 farklı ülkeden 667 kişinin 251 karikatür ile başvuru yaptığı yarışmaya yurtdışından en çok katılım 124 kişi ile İran’dan oldu. Endonezya’dan 22, Hindistan’dan ise 21 kişinin başvuru yaptığı yarışmaya Türkiye’den 236 kişi katıldı.

        Yarışmanın birincisi Fransa’dan Shahrokh Heidari

        Karikatür yarışmasında Fransa’dan Shahrokh Heidari birinci, Hırvatistan’dan Dado Kovacevic ikinci, ABD’den David Hafez ise üçüncü oldu. Mansiyon Ödüllerini Belçika’dan Luc Descheemaeker, Türkiye’den Sarkis Paçacı ve Antalya’dan Yavuz Özhan Önür kazandı. Ayrıca Turan Özdemir özel ödülünü Eskişehir’den Mehmet Zeber, 18 Yaş altı ödüllerini Sinop’tan Zeki Tabaklı, Çorum’dan ise Selin Bozkurt kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa