Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bodrum yarımadası genelinde belirlenen plan doğrultusunda asfalt yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Bodrum Belediyesi ekipleri, özellikle su hatlarında yaşanan patlamalar sonrasında Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekiplerinin gerekli onarımları sonrası bozulan yolda asfalt yama çalışmaları yapıyor.

        Torba Mahallesi, Eskiçeşme, Konacık Mahallesi genelinde, Gümbet, Çırkan Mahallesi, Dağbelen ve Bahçelievler Mahallesi, Turgutreis Karabağ Mahallesi 7551 Sokak, Ulus Caddelerinde, Bitez Atatürk Bulvarı ve Muhtarlar caddesini gerçekleşen çalışmalar tamamlanırken , yarımada genelinde çalışmalar aralıksız sürüyor.

        Bodrum'da, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından birçok noktada altyapı ve kanalizasyon çalışmaları devam ederken, iletişim ve ADM ekipleri de hat yenileme çalışmalarını sürdürüyor. İlgili kurum ve kuruluşların çalışmalarını tamamladıkları ve yüklenici firmaların sorumluluğunda kalan noktalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerekli yama ve tamirat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa