Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her yıl dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu binlerce trafik kazası sonrası ölüm ve yaralanmaların önüne geçmek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından yeni bir slogan ile trafik güvenliğinin en üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

        Yasalyapısal düzenlemelerin yapılması, yol standartlarının yükseltilmesi, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması gibi atılan birçok önemli adımın yanı sıra kamuoyu farkındalığını en üst noktaya taşıyacak birçok kampanya ve etkinlik İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçiriliyor.

        Son olarak İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan slogan vatandaşlar arasında büyük ilgi çekti. 81 ilde billboardlara asılan afişlerdeki ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ sloganını gören vatandaşlar sloganın İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlandığını görerek meraklarını da giderdiler.

        Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri broşür dağıtırken, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Menteşe İlçe Jandarma Trafik ekipleri de sorumluluk alanlarında bulunan ve vatandaşların yoğunlukla yaşadıkları mekanlarda afiş asarak kampanyanın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyor.

        ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ teması ile hazırlanan sloganın 8 Kasım Pazartesi gününden itibaren bilgilendirme, kısa videolar ve yaşara görme etaplarına geçeceği öğrenilirken, kampanyanın önümüzdeki süreçte devam etmesi bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa