Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümü, 20212022 EğitimÖğretim yılında 61 lisans öğrencisiyle eğitim öğretim faaliyetlerine başladı.

        Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü ilk dönem öğrencilerinin ilk dersine katılan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, öğrenciler ile girişimcilik, toplumsal fayda, iş birlikçi çalışma ve ARGE konuları üzerine sohbet etti.

        Dil ve Konuşma Terapisi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aylin Müge Tunçer de öğrencilere bölüm, bölümün çalışma alanları, lisans eğitimi süresince alacakları dersler ve ekip çalışmasında yer alacak diğer disiplinler hakkında bilgi verdi.

        İlk derste Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kılıçhan Bayar ve Bölüm Öğretim Üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Şevket Özdemir ve Dr. Öğretim Üyesi Eda İyigün Uzunöz de hazır bulundu.

        Dil ve Konuşma Terapisi bölümü, dil ve konuşma terapisti kimliğini ve bilincini geliştirmiş, mesleki yeterlik, kuramsal bilgi, yetenek ve yetkinliklerini bütünleştirerek insani ve mesleki değerler doğrultusunda kanıta dayalı değerlendirme ve terapi uygulamaları yapan; etik ilkeler, sorumluluklar ve hakların farkında olarak iş birliği ve sürekli mesleki ve bireysel gelişime açık, disiplinler arası iş birliğini önemseyen dil ve konuşma terapistleri yetiştirmeyi amaçlıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa