Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, belediyeden emekli olan 30 personele veda yemeği düzenledi.

        Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 20202021 yılları arasında belediyeden emekli olan personele veda yemeği düzenledi. Yemeğe 30 emekli personel ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mustafa Mesut Doğan, Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran, Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Bayraktar, Sağlık İşleri Müdürü Osman Musluk, Park ve Bahçeler Müdürü Durmuş Sazcı katıldı. Başkan Karaca veda yemeğinde tüm emekli personele ‘Belediyemiz çatısı altında yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamınızda başarılar dileriz’ yazılı plaket takdim etti. Yemekte Fethiye Belediyesi sanatçılarından Adem Kazan sahne aldı.

        Emekli personele veda eden Başkan Karaca konuşmasında “Şunu bilmenizi istiyorum ki, Fethiye güzelse sizler sayesinde güzel. Her köşesinde bir emeğiniz var. Emekleriniz için sizlere çok teşekkür ederim. Biz bir aileyiz. Ne kadar emekli olsanız da sizler benim büyüğümsünüz. Hayatın her alanında yine sizlerle birlikte olacağız. Her ne olursa olsun bir probleminiz olduğunda bana ulaşabilirsiniz. Kısa sürede olsa sizlerle çalışma imkânı bulduk. Ben çok memnunum. Emekleriniz için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatınızda tüm güzellikler sizlerle olsun. Ailenizle birlikte size çok güzel ve sağlıklı güler diliyorum" ifadelerini kullanarak emekli personellerle vedalaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa