Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz yıllarda Hint düğünlerine ev sahipliği yapan Bodrum, bu kez de Lübnanlılara ev sahipliği yaptı.

        Bodrumun en lüks otellerinden birinde konaklayan misafirler, 3 gün 3 gece müthiş bir organizasyon ile ağırlandı. Rami El Hakim ve Maria Ghostine çiftinin düğünü için İsviçre, İspanya, Yunanistan, İngiltere ve Lübnan’dan özel uçaklarla gelen 300ü aşkın misafir, ilk gün akşam yemeğine, ikinci gün sahil partisine ve üçüncü gün de Bodrum’un en lüks otelinde düğüne katıldı.

        Üç gün boyunca Bodrum’da ağırlanan misafirler organizasyondan ve yapılan etkinliklerden oldukça memnun ayrıldı. Düğün için Bodrum’un Lübnan'ın en büyük etkinlik firmaları tarafından 1 sene önce önerildiği öğrenildi. Organizasyon için İstanbul ve Bodrum’dan yerel tedarikçiler de dahil olmak üzere toplam 12 firma ve 125 personel görev aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa