Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve öğrenciler ‘Sevgililer Günü’ nedeniyle ilçede yaşayan 91 yaşındaki emekli öğretmen Aşır Ergin’i ziyaret etti.

        Marmaris İlçem Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Sevgililer Günü’ nedeniyle önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, öğretmeneler, öğrenciler ve veliler Köy Enstitüsü mezunu 91 yaşındaki emekli öğretmen Aşır Ergin’i evinde ziyaret etti. Ergin misafirlerini kapıda kucaklayarak karşıladı. Öğrenciler getirdikleri hediyeleri Ergin’e takdim etti. Emektar öğretmen Ergin öğretmenlik anılarını öğrencilere anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergin, “ Ziyaret beni çok duygulandırdı. Öğrencilerin hepsi birer pırlanta. Bu özel günde bizleri unutmamışlar. Başta İlçe Müdürüm olmak üzere bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Bu özel günde sadece sevgiliye değil ‘sevginin’ önemine vurgu yapmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Aldoğan, “Öğretmenimizi bu özel günde öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Her zaman dile getirdiğimiz gibi, her çocuğun öğretmeni, onun dünyasında bir kahramandır. Biz de bugün Kahramanımız, Çınarımız, Değerli Öğretmenimizle birlikte olmanın heyecanını ve sevincini yaşıyoruz. Bizler, değerlerine sahip çıkan, vefalı, bilime meraklı, kültüre sevdalı bir nesil yetiştirme çabasındayız. Öğrencilerimizle birlikte, sevgiyi ifade etmenin en güzel yolu olarak gördüğümüz bu ziyaretimizde evini, özelini bizlere açan değerli Hocamıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa