Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum ilçesi Gümüşlük ve Koyunbaba Mahallerinde 5 milyon 17 bin TL yatırım ile 58 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattını devreye almak için çalışmalarına devam ediyor.

        Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum ilçesinde içme suyu alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Gümüşlük ve Koyunbaba Mahallelerinde 5 milyon 17 bin TL yatırım ile 58 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattını devreye alıyor.

        İller Bankası tarafından 2012 yılında ihalesi yapılan Gümüşlük ve Koyunbaba içme suyu hattı işi, geçici kabul eksiklikleri nedeniyle devreye alınamadı. 2014 tarihinde çıkan Büyükşehir yasası ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından devralınması beklenen Gümüşlük ve Koyunbaba içme suyu hattı işinde geçici kabul eksikliklerinin giderilmesi bekleniyor.

        MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından geçici kabul eksikliklerinin giderilmesi için İller Bankası ile çalışmaların sürdüğü Gümüşlük ve Koyunbaba içme suyu hattı işinin yüzde 60’lık kısmı tamamlandı. Hattın kalan yüzde 40’lık kısmı üzerinde MUSKİ ekipleri tarafından çalışmalar devam ederken, hattı turizm sezonu öncesi devreye alınması planlanıyor.

        İçme Suyu depoları yapıldı

        MUSKİ ekipleri tarafından çalışmaları yapılan yüzde 60’lık içme suyu hattı üzerinde kayıpkaçak tarama ve patlak tamiratı yapıldı. Ayrıca MUSKİ ekipleri Gümüşlük ve Koyunbaba içme suyu hatlarını devreye almadan önce 2 adet 200 metreküp, 2 adet 300 metreküp, 1 adet 400 metreküp ve 1 adet 600 metreküplük içme suyu depoları yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa