Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, muhtarla bir araya geldi.

        Sarıgerme’deki belediye tesislerinde düzenlenen toplantıda Başkan Karaçelik, muhtarlığın demokrasinin temel taşlarında biri olduğunu söyledi.

        Görev süresince muhtarla uyum için çalışmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, muhtarlara plaket takdim etti.

        Başkan Karaçelik, toplantıda yaptığı konuşmada; “Muhtarlık demokrasinin temel taşlarından birisi, 1833 yılında Kastamonu Taşköprü’de yapılan muhtarlık seçimine ait belge var. Bu nedenle sizler demokrasi tarihimizin temel taşlarından birisiniz. Bunu bildiğim ve çok önemsediğim içinde sizlerle 10 yıldır uyum içinde çalışıyoruz. Bu uyum içinde çalışma nedeni ile sizlere çok teşekkür ediyorum. 10 yılın sonuna geldik. İçimizde aday olacak, olmayacak muhtar arkadaşlarımız var. Benimde aday adaylığı sürecim devam ediyor. Muhtar adayı olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım beraber 5 yıl daha geçirme şansı buluruz. Hepinize teşekkür ediyorum, saygılar ve sevgiler sunuyorum.” dedi.

        Terzialiler Mahallesi muhtarı Alim Uzundemir ise, muhtarlar adına yaptığı konuşmada Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’e nazik daveti nedeni ile teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa