Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas Gençlik Merkezi ve Milas Satranç İlçe Temsilciğinin ortaklaşa düzenlediği, “Satranç Aile ve Çocuk” konulu konferans ilgi gördü.

        Milas Gençlik Merkezi ve Milas Satranç İlçe Temsilciğinin ortaklaşa düzenlediği konferansta, Psikolog Işın Akkuş tarafından “Satranç Aile ve Çocuk” konulu seminer gerçekleştirildi.

        Milas Gençlik Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir’in yanı sıra veliler ve öğrenciler katıldı.

        Milas Gençlik Merkezi; Gençlik Merkezi’nde faaliyetlere katılan gençlere ve velilere yönelik olarak “Etkin aile, yetkin birey” konferansı düzenlendi.

        Toplumun en önemli yapı taşı olan aile kavramına dikkat çekmek, gençler ve ebeveynleri arasında oluşmuş ve oluşabilecek sorunları nasıl çözeriz sorusuna cevap bulmak için gerçekleştirilen konferansta; aynı zamanda satranç müsabakalarına katılan gençlerimiz ve ailelerine yönelikte zaman yönetimi, stres, müsabaka psikolojisi gibi konulara değinildi.

        Psikolog Işın Akkuş, konferansa katılan velilere tavsiyelerde bulunduktan sonra konferans dilek ve önerilerin ardından son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa