Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum’dan yasadışı yollarla Yunanistan’ın İstanköy Adası’na geçmeye çalışan İran uyruklu bir kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Diğer bir olayda ise 47 mülteci fiber tekne üzerinde ekiplerce yakalandı.

        Bodrum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, yürüttükleri devriye görevi esnasında batmak üzere olan bir bot tespit etti. Botun yanına yaklaşan ekipler, içerisinde İran uyruklu bir kaçak göçmenin olduğunu gördü. Sahil Güvenlik botuna alınan şahıs, karaya çıkartıldı. İran uyruklu kaçak göçmen daha sonra sağlık kontrolünden geçirildi.

        Öte yandan Akyarlar koyundan denize açılan, 'Kara1' isimli fiber teknede 47 kaçak göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik ekiplerinin devriye esnasında durdurdukları teknede 18 Suriyeli, 25 Filistinli, 2 Somalili ve 2 Irak uyruklu olduğu tespit edilen 47 kaçak göçmen denizden kurtarıldı. 1 Türk kaptanını ise organizatör olduğu belirlenerek gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa