Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum’da İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Göltürkbükü balıkçı barınağına operasyon düzenledi. Barınakta uyuşturucu ele geçirilirken barınağın güvenlik görevlisi ise uyuşturucu satmaktan göz altına alındı.

        Göltürkbükü Mahallesi’nde geçtiğimiz gün uyuşturucu madde kullanmak suçundan yakalanan bir kişinin ifadesi doğrultusunda harekete geçen jandarma ekipleri, Göltürkbükü Balıkçı Barınağı Liman Başkanlığında gece nöbet tutan özel güvenlik görevlisi Y.B.’nin de uyuşturucu madde sattığını tespit etti. Şahsın ev ve iş yeri için alınan arama kararı sonrasında, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Köpek Timi, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı OYİ Timi ile birlikte arama yaptı. Arama neticesinde şahsın iş yerinde bulunan buz makinasının içerisinde, satışa hazır halde 14 Adet yaklaşık 120 gram Kubar Esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli Y.B.’nin işlemleri sonrasında adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa