Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MilasBodrum karayolunda, kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre; bugün sabah saatlerinde MilasBodrum karayolunun 12. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, iki araç çarpıştı. Milas istikametine giderken meydana gelen trafik kazasında; 48 BS 183 plakalı araç sürücüsü Kamil Erol ile Süleyman Altınok idaresinde bulunan 48 HA 971 plakalı araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı. Kazada; sürücü Kamil Erol hafif yaralı ve yanında yolcu olarak bulunan Hatice Erol hafif yaralı, diğer araç sürücüsü Süleyman Altınok hafif yaralı ve yanında yolcu olarak yer alan Turgut Atilla ağır yaralandı. Kazada yaralanan Atilla’nın, hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

        Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yaralılar, hastanelere sevk edildi. Kaza sonrasında yolun, Bodrum istikametine tek şeritten kontrollü şekilde verildiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa