Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Hava Kurumu Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol, Kurban Bayramı’nda yaklaşık 9 bin deri toplandığını, toplanan derilerden elde edilen gelirlerin yardım amaçlı kuruluşlara dağıtılacağını kaydetti.

        Türk Hava Kurumu Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol, Kurban Bayramı’nda Milas merkez ve kırsal mahallelerden yaklaşık 9 bin deri toplandığını kaydetti.

        Kendisinin 92 yaşında ve 41 yıldır Türk Hava Kurumu’nda hizmet verdiğini aktaran Demirkol, THK’nın bu yıl da fitrezekât ve kurban derisi toplamada ön planda olduğunu dile getirdi.

        Toplama işlemlerine katkıları nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, muhtarlar ve belediye mensuplarına teşekkür eden Demirkol, kurum saymanı Cemal Çetin’in de bayram süresi boyunca gece gündüz çalışarak işlemleri takip etmesinin kendini mutlu ettiğini anlattı.

        “Milaslı hemşerilerime ayrı teşekkür ediyorum” diyen Demirkol, fitrezekât ve kurban derisi bağışında Muğla genelinde ilk sıralarda olduklarını ifade etti.

        Buna göre; THK 2018 Kurban Bayramı’nda Milas genelinde 8 bin 587 küçükbaş ve 187 adet de büyükbaş derisi topladı.

        Demirkol, deri satışlarından elde edilen gelirin Türk Hava Kurumu Genel Merkezince belirlenen oranla yardım amaçlı sivil toplum ve kamu kuruluşlarına dağıtılacağını hatırlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa