Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Milas ilçesinde dağlık bölgede mahsur kalan bir öğretmen, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı.

        Olay, Milas’a bağlı Ören Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kurban Bayramı tatilini Milas’ta geçirmek için Ören Mahallesi’ne gelen, İzmir ilinde öğretmenlik ve dağcılık yapan A.Ç. gezi için gittiği dağlık bölgede sarp kayalıkların bulunduğu noktada mahsur kaldı. A.Ç. ilk olarak kendi imkanlarıyla bulunduğu noktadan çıkmayı başaramayınca, durum Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na ve AFAD ekiplerine bildirildi.

        İhbarın ardından bölgeye ulaşan jandarma ve AFAD ekipleri, zor arazi şartlarına karşın A.Ç.’yi bulunduğu noktadan kurtarılarak şehir merkezine götürüldü. Burada yapılan sağlık kontrolünde A.Ç.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa