Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum’da bir işyerine kılık değiştirip giren ve dizüstü bilgisayar ile cep telefonu çalan şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıyan olay dün öğle saatlerinde Umurca Mahallesi Dr. Mümtaz Ataman Caddesi'ndeki bir iş güvenliği firmasında yaşandı. Olaya karışan 3 şüpheli hırsızlık yapmadan önce caddede dolaşıp gözlerine kestirdikleri yeri inceleyip plan yaptı. Daha sonra 3 kişiden biri, şapka takıp tişört giyip kılığını değiştirdikten sonra hırsızlık için harekete geçti. İşyerine giren 3 kişiden biri içerdeki personeli oyalarken, diğeri ise işyerinden bir dizüstü bilgisayar ve cep telefonunu çalıp hızla uzaklaştı.

        İşyeri yetkililerinin bildirmesi üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şahısları yakalamak için harekete geçti. İş yeri ve çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, eşkalleri belirlenen şüphelilerden Onur U. ve Ali Ö.’yü işyeri yakınlarında, Mehmet A. Y.’yi ise Bodrum otogarda yakaladı.

        İşyerinden çalınan dizüstü bilgisayar otogardaki bir otobüs firmasının ofisinde, cep telefonu ise Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerindeki ATM’lerin arkasında bulundu.

        Emniyetteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edilen Onur U., Ali Ö. ve Mehmet A.Y., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa