Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dalaman’da polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarındaki satıcıları; hırsızlık, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı. Ekipler sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceğini uygulamalı anlattı.

        Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik ve Suç Önleme Büro Amirliği ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Dalaman sanayi sitesindeki kurbanlık hayvan satış noktasında broşür dağıtarak, sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı satıcıları uyardı.

        Dolandırıcıların, bayram öncesi özellikle canlı hayvan pazarlarını hedef seçtiğini belirten ekipler, satıcılara sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceği konusunda uygulamalı olarak bilgi aktardı. Ekipler, sahte paranın özelliklerinin yer aldığı broşürleri vatandaşlarla, kurbanlık satıcılarına dağıttı. Satıcıları, her türlü dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyaran ekipler, gördükleri şüpheli bir durum karşısında 112 acil çağrı merkezinden yardım almalarını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa