Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İdo Tatlıses Bodrum'da verdiği konserde sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. Sahnede bir an olsun yerinde duramayan ünlü şarkıcı halay çekip, kanguru dansı yaptı.

        Bodrum'da bulunan bir mekanda sahne alan İdo Tatlıses hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser boyunca sevilen şarkılarını seslendiren ve espriler yapan Tatlıses, “Herkes elleri kaldırsın, ellerini kaldırmayanlar sevgili bulamasın, sevgilisi olanlar da ayrılsın” diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Konserin orta bölümünde babası İbrahim Tatlıses’in söylediği “Kara Üzüm Habbesi” şarkısını söyleyen İdo Tatlıses izleyicileri ayağa kaldırdı.

        Konserinin sonlarına doğru son günlerin popüler şarkısı ''Heyecanı Yok''u seslendiren ünlü şarkıcı, şarkının nakaratında ise ''en çok sevdiğim yer burası işte, zıplıyor herkes kanguru sanki'' diyerek kanguru gibi zıplayıp dans etti. Konseri boyunca ter havlusunu omuzundan eksik etmeyen genç şarkıcı, bir buçuk saatlik sahnesi boyunca yaklaşık iki buçuk litre su tüketti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa