Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, seyir halindeki aracın arkasına bağlanan ve sürüklenen köpek videosu sosyal medyada yer alınca büyük tepki çekti.

        Sürücüsü tespit edilemeyen 48 F 3848 plakalı otomobilin arkasında seyir halinde giden bir sürücü tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde köpeğin aracın arkasında sürüklenme görüntüleri yer aldı. Cep telefonu ile çekilen görüntülerin sosyal medyada çeken kişi tarafından paylaşılması üzerine görüntüler büyük tepki aldı. Görüntüleri izleyenler arasında yer alan Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) Başkanı Türkan Dağdelen, aracın plakasının belli olduğunu belirterek araç sürücüsü hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti. Dağdelen, “Buna benzer bir olay geçen yıl Köyceğiz ilçesinde gerçekleşti. Bu gibi vahşi davranışlar cezasız kaldıkça buna benzer örnekler her zaman karşımıza çıkıyor. Hayvanlara insanca davranmayanların ceza alması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa