Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde 27 Ekim 2018 tarihinde kurulan Uluslararası Barış Federasyonu Muğla İl Başkanlığı yöneticileri kent merkezinde basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda kuruluşun çalışmalarını anlatan İl Başkanı İlyas Çin, “Yeni bir kuruluş olarak yönetim kadromuzu belirledik. Federasyon olarak Muğla’da yardımlaşma ve dayanışma, kültürel değerlerimizi tanıtma, eğitim ve ARGE faaliyetleri, uyuşturucu ile mücadele, insan hakları, kadına şiddeti önleme, hayvan hakları ve engellilere yönelik çalışmalar yapacağız. Muğla’da önceliğimiz ise yardımlaşma ve dayanışma olacak. Muğla’nın yapısı gereği yardım konularında daha dikkatli davranıyoruz.” dedi.

        Çin açıklamanın devamında ise, “Muğla’da kaydı yapılacak üyelerle birlikte toplam 300 üyemiz olacak. Bu süreçte devletimizin kurumları, partilerimiz, belediyemiz ve STK’larla birlikte çalışmayı planlıyoruz.” diye ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa