Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum’da önceki akşam Derya Tuna’nın doğum gününe katılan İbrahim Tatlıses ve oğulları İdo Tatlıses, Tuna’nın 54’üncü yaş gününü kutladı.

        Derya Tuna, önceki akşam bir restoranda düzenlenen partide doğum günü pastasını İbrahim Tatlıses'le birlikte kesti. Doğum gününe İbrahim Tatlıses’in yanı sıra İdo Tatlıses de katıldı. Gece sonunda İbrahim Tatlıses kameraların görüntü almaması için ekiplerine talimat verdi. Tatlıses’in çıkışını çektirmemek için gazetecileri engelleyen korumaların sert tepkileri ise dikkatlerden kaçmadı. Doğum günü kutlamasının bitmesinin ardından Derya Tuna ve İdo Tatlıses birlikte mekandan ayrıldı.

        Tatlıses ve Tuna ikilisinin Bodrum tatilinde de sık sık bir araya gelip vakit geçirdiği öğrenildi.

        Geçen yılki doğum gününde deprem şoku yaşamıştı

        Öte yandan, geçen yıl Derya Tuna’nın doğum gününde, Bodrum’da 6.2 şiddetinde deprem olmuştu. Tam kutlama sırasında olan deprem anları ise İdo’nun cep telefonuna yansımıştı. Korku dolu anlar yaşayan Tuna bu yıl rahat bir şekilde doğum gününü kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa