Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği şampiyonluk kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 21'inci şampiyonluğu Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlamaya devam ediyor. Kutlamaya Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın yanı sıra eski futbolcular Ümit Karan, Ergün Penbe, Volkan Arslan, Evren Turhan, Kerem İnan da katıldı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz görüntülü olarak kutlama mesajı yayınladı. Şampiyonluk kupasının sergilendiği kutlama gecesinde, Coşkun Sabah ve DJ Suat Ateşdağlı sahne alarak şarkılarıyla taraftarları coşturdu. Geceye yoğun ilgi gösteren taraftarlar ellerindeki Galatasaray bayraklarıyla coşkuya ortak oldu. 

        Galatasaray Başkan YardımcısıYusuf Günay,  "21'inci şampiyonluk kutlamamız için Fethiye'ye geldik. Gerçekten çok büyük bir coşku var. Bu gurur hepimizin. Biz yaptıklarımızla Galatasaray'ı hep ileriye taşımak için mücadele veriyoruz. Tüm mesaimizi Galatasaray için harcıyoruz. Bizim işimiz, gücümüz, tek derdimiz Galatasaray" dedi.

        Geceye katılan Galatasaray'ın eski futbolcuları ilgi odağı oldu. Taraftarlar futbolcular ve şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Futbolcularda bu istekleri geri çevirmediler. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan, organizasyonun gerçekleşmesine emek verenlere ve geceye katılanlara teşekkür etti.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Kutlamalardan genel görüntüler

        Şampiyonluk kupası futbolcular ile fotoğraf çekinme

        Konuşmalar

        Coşkun Sabah konser

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa