Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - MUĞLA'nın Marmaris Belediyesi'nde görevli 2 özel güvenlik personeli, bir parktaki bankta buldukları, içinde 2 bin 426 dolar ile çeşitli evrak olan el çantasını polise teslim etti.

        Marmaris Belediyesi'nin özel güvenlik görevlileri Ali Tonguç Oktay (36) ve Ali Şadan (28), bugün saat 00.30 sıralarında, Atatürk Caddesi'ndeki Türkmenistan Parkı'nda devriye görevindeyken, bir bankın köşesinde, kadın el çantası gördü. Çantayı kontrol eden güvenlik görevlileri, içinde bir miktar dolar ile çeşitli evraklar olduğunu tespit etti. Durumu müdürlerine bildiren güvenlik görevlileri, çanta içindeki beyaz zarfı açarak nüfus cüzdanı ile bir telefon numarası buldu. Çantanın, Yunanistan'ın Rodos Adası'nda yaşadığı öğrenilen bir kişiye ait olduğu anlaşıldı. Güvenlikçiler, zarfta yazılı cep telefonu numarasını birçok kez aramasına rağmen cevap alamadı. Çantanın içinden çıkan 2 bin 426 dolar, bir telefon kartı hattı, nüfus cüzdanı ve çeşitli evraklar, tutanakla polis ekiplerine teslim edildi.

        Özel güvenlik personelinden Ali Tonguç Oktay, "Mesai arkadaşımla beraber rutin devriyemizi yaparken oturma grupları üzerinde kadın çantası gördük. Çanta ve çantanın içindeki zarfta, ABD doları ve çeşitli evraklar ile kartlar vardı. Çıkan telefon numarasını aradık, ama cevap alamadık. Yoğun kalabalığın içinde çantaya dokunulmaması şaşırtıcı. Tutanakla çanta ve içindekileri polise teslim ettik" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa