Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yatağan Termik Santrali’nde, çöken kömür bandının altında kalan 11 işçinin normal çalışma saatlerinin tamamlanmasının ardından mesaiye kaldıkları ortaya çıktı.

        Yatağan termik Santrali’nde işçilerin çalıştığı sırada, içeriden dışarıya kömür taşıyan bandın çökmesi sonucu göçük altında oldukları iddia edilen Sezgin Kılıç ve Seray Şimşek isimli iki işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şuan kadar Ertuğrul Katı, Alim Deyrek, Ferdi Kırıkoğlu, İlker Zeki, Ramazan Tatar, Mustafa Ali Güneş, Ramazan Dokuzuncu, Sezai Demirtaş ve Özkan Özen isimli 9 işçinin yaralı olarak kurtarılarak hastanelere sevk edildiği olayda, işçi yakınları santral girişinde endişeli bekleyişlerini sürdürüyor. İçerideki yakınından haber alamayan bir kadın ise gözyaşlarına hakim olmadı.

        Saat 09.45 sıralarında çöken kömür bandının altında kalan 11 işçinin, gece 00.00’da mesaiye geldiği, saat 08.00 gece çalışma zamanlarının bittiği ancak işveren tarafından mesaiye bırakıldıkları öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa