Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Hatay'da yıkılan binanın enkazından 24 saat sonra bir kadın Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sağ çıkarıldı.

        Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren bölgeye yardım için yola çıkan Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi arama kurtarma ekipleri, Hatay Armutlu Mahallesi'ndeki çalışmalarda 24 yaşındaki Hatice Şeren'i enkazdan sağ çıkarmayı başardı.

        Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi arama kurtarma ekiplerinin müdahalesi ile toplam 15 kişi sağ olarak kurtuldu.

        Çöken Efe Apartmanı'ndan yaklaşık 24 saat sonra hafif yaralı olarak kurtarılan Hatice Şeren'in görüntüleri ise itfaiye ekiplerinin kamerasına yansıdı.

        Şeren, görüntülerde Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine teşekkür ederken, ailesinin enkaz altında olduğunu ve onları çıkarmak için yardım etmek istediğini söylüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa